CCC postaje TELUS International

2 април 2021

2021_web_becomes_en

CCC službeno je dio TELUS International-a od početka 2020. godine. Izvanredna i međunarodno više od 60 puta nagrađivana historija preduzeća CCC-a, nastavit će se u budućnosti pod nazivom TELUS International.

Ojačana spajanjem s globalnim igračem, preduzeće gleda u pozitivnu budućnost s daljnjim koracima širenja. Poznati i dokazani menadžerski tim oko izvršnog direktora Christiana Legata raduje se novim projektima korisničkog iskustva, digitalnim rješenjima i daljnjem rastu u 2021. godini.

„Kao TELUS International dio smo tima s više od 50 000 uposlenika na preko 50 lokacija u 20 zemalja širom svijeta. Na taj ćemo način biti u još boljoj poziciji da svojim partnerima ponudimo cjelovita rješenja. Zadovoljni smo što će središnje vrijednosti kulture naših preduzeća kao što su fokus na kvalitet, snaga inovacije i orijentacija na uposlenike i dalje imati značajan udio.“,

rekao je Christian Legat.

O preduzeću TELUS International:

TELUS International dizajnira i isporučuje digitalna rješenja sljedeće generacije za poboljšanje korisničkog iskustva za svjetske marke. Usluge preduzeća podržavaju čitav životni ciklus svojih klijenata, omogućavajući im brže korištenje digitalnih tehnologija sljedeće generacije kako bi postigli bolje poslovne rezultate. Integrirana rješenja i funkcije preduzeća TELUS International uključuju digitalne strategije, inovacije, savjetovanje i dizajn, rješenja za digitalnu transformaciju i IT životni ciklus, kao i višekanalna (Omnichannel-) CX rješenja. TELUS International pokreće sve faze razvoja preduzeća i sarađuje s brandovima iz industrija s visokim rastom, uključujući tehnologiju i gaming, komunikaciju i medije, e-trgovinu (e-commerc), fintech i zdravstvo.