Raiffeisen banka i CCC nagrađeni zajedno

22 мај 2020

banner_stevie-1

Na dodjeli nagrada Stevie® Awards poslovni partneri dobivaju željeni bronzani trofej

U jesen 2019. godine Competence Call Center (CCC) uspješno podržava Raiffeisen banku na njenoj lokaciji u Beču pri implementaciji nove bankarske aplikacije.

Zbog uvođenja novih sigurnosnih propisa za online transfere u Evropi, CCC je podržao sva pitanja koja se tiču aplikacije i ​​nove platforme za online plaćanje.

Usljed kontinuiranih unapređenja i izuzetno bliske saradnje, bilo je moguće ponuditi izvrstan servis za korisnike.

Na „International Stevie® Awards for Sales and Customer Service“ („Međunarodnim nagradama Stevie® za prodaju i servis za korisnike“ u Las Vegasu je krajem februara partnerstvu dodijeljena bronza u kategoriji „Front-Line Customer Service Team of the Year“ („front-line tim godine za servis za korisnike“).

Peter Kloibhofer, Customer Relations Management (upravljanje odnosima s klijentima), CCC:

„Naš tim karakterišu posebno obučeni zaposleni. Zahvaljujući izvrsnim komunikacijskim vještinama i opsežnom materijalu našeg partnera za obuku, tim je bio u mogućnosti ponuditi profesionalnu korisničku uslugu. Izuzetno nam je drago što je uspješna saradnja sa Raiffeisen bankom sada poštovana i potvrđena s vanjske strane.“

Nagrade Stevie® Awards su prve svjetske nagrade za poslovanje. Osnovane su 2002. godine kako bi priznali dostignuća i uspjehe preduzeća i profesionalaca na međunarodnom nivou. Nagrade Stevie® Awards su jedne od najatraktivnijih poslovnih nagrada u svijetu, a svake se godine dodjeljuju u šest disciplina.