Tchibo i CCC na International Business Stevie® Awards odlikovani u kategoriji „Tim godine korisničkog servisa“

2 новембар 2020

Stevie

Od oktobra 2018. godine firma CCC - powered by TELUS International podržava svog partnera Tchibo na tada novoosnovanoj lokaciji u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući izvrsnom kvalitetu usluga, tim je za kratko vrijeme narastao na trenutno oko 100 zaposlenih. Otvorena komunikacija i bliska razmjena, prilagođena rješenja, kao i razvoj i motivacija zaposlenih faktori su uspjeha u projektu.

„CCC tim u Sarajevu uvjerio nas je od samog početka svojom predanošću i orijentacijom ka rješenjima. Zbog visoke kvalitete i strasti, ubrzo smo odlučili ojačati svoje lokalno prisustvo i osjećamo da trenutna nagrada to još jednom potvrđuje. U ime Tchiba od srca čestitam cijelom timu!“

rekao je Sebastian Simić, Voditelj za regionalno upravljanje DACH, Tchibo.

„Zahvaljujući pozitivnoj saradnji sa našim partnerom Tchibo, zadovoljstvo kupaca kontinuirano se povećavalo. Naš zajednički fokus na kvalitetu rezultirao je boljim rezultatima, visoko motiviranim zaposlenicima i brzim širenjem tima u pogledu veličine i preuzetih zadataka. Sada smo još više zadovoljni što je naša uspješna saradnja pronašla međunarodno priznanje na dodjeli Stevie® Awards“,

rekla je Ana Maksimović, Odjel za upravljanje projektima, CCC Sarajevo.

O nagradama Stevies®:

Nagrade Stevie® prve su poslovne nagrade u svijetu. Osnovane su 2002. godine kako bi međunarodno prepoznali dostignuća i uspjehe preduzeća i profesionalaca. Danas su nagrade Stevie® jedna od najpoželjnijih poslovnih nagrada na svijetu i dodjeljuju se godišnje u šest disciplina.

O CCC – powered by TELUS International

CCC – powered by TELUS International je strateški pružatelj BPO usluga (outsourcing poslovnih procesa) koji pokriva cjelokupni životni ciklus Vaših klijenata. CCC razvija inovativna cjelovita rješenja i tehnologije sljedeće generacije. Naš fokus je na kontinuiranoj optimizaciji korisničkog iskustva kroz sve klasične i digitalne komunikacijske kanale. Uz naše snažno međunarodno prisustvo, nudimo digitalna rješenja i rješenja za iskustva kupaca na preko 50 jezika za neke od najpoznatijih svjetskih marki.